Specialisten

SVG
Specialisten

De juiste specialist vinden die ervaring heeft met monumenten. Met de juiste kennis over het verduurzamen van uw pand met behoud van de historische waarden. In de SpecialistenWijzer vindt u voor elke klus een geschikte specialist. Of bekijk een van de andere uitgelichte websites.

Als onafhankelijke partij tonen we hieronder meerdere websites van andere partijen over specialisten.

ERM, erkende bedrijven

Zet in favorieten
Zoekfunctie om bedrijven met een ERM-certificatie te vinden. Bijvoorbeeld een adviseur, architect, metselaar of schilder.
Ga naar

Monumenten.nl

Zet in favorieten
Monumenten.nl maakt u wegwijs in Monumentenland. Hier vindt u alle relevante informatie als u uw monument gaat onderhouden, restaureren, verduurzamen of aankopen. In de Monumenten Community ontmoet u andere eigenaren, deelt u ervaringen en wisselt u kennis en tips uit.
Ga naar

Specialisten aangesloten bij Brabant woont slim

Zet in favorieten
Er zijn tientallen vakspecialisten aangesloten bij Brabant Woont Slim, het energieloket voor de inwoners van 9 gemeenten in Noordoost Brabant. Op deze website kunt u zien welke keurmerken en certificaten zij hebben.
Ga naar

SpecialistenWijzer

Zet in favorieten
Zoek naar een specialist met de juiste kennis en ervaring voor het uitvoeren van uw verduurzamingsmaatregel.
Ga naar

Vind een specialist op het Centraal Register Techniek

Zet in favorieten
Het Centraal Register Techniek is een register waarin je gekwalificeerde en erkende vakbedrijven in de (installatie)techniek kunt vinden.
Ga naar

Vond u deze pagina nuttig?

Niet gevonden wat u zocht, mist er informatie of gaat er iets mis op deze pagina? Laat het ons weten! Voor vragen kunt u direct contact met ons opnemen.

Let op: vul geen persoonlijke informatie in.